020 - 303 06 06 team@logodok.nl

“Van de ruwe basis tot de fijnere details. Wij bouwen samen met jou de onwrikbare grondstructuur voor al je off line en online communicatie.”

Missie en Visie

Hoe onderscheid je je als ondernemer visueel in een wereld vol design templates? Hoe kies je social media en online marketingstrategieën die trouw blijven aan je waarden? Onze missie is om ondernemers te helpen effectief te communiceren naar de juiste doelgroep, op een authentieke manier.

Voor Wie

Logodok ondersteunt merken, ondernemers en organisaties met persoonlijkheid. Expressieve kunstenaars, eigenzinnige vernieuwers en praktische idealisten zijn bij ons welkom. Jij en jouw product maken de wereld mooier, en wij zorgen ervoor dat je wordt gezien.

Voor Wie

Logodok ondersteunt merken, ondernemers en organisaties met persoonlijkheid. Expressieve kunstenaars, eigenzinnige vernieuwers en praktische idealisten zijn bij ons welkom. Jij en jouw product maken de wereld mooier, en wij zorgen ervoor dat je wordt gezien.

PETER OCKELOEN

Marketing en SEO expert
Online Entrepreneur
Chat GPT expert

LEONIE OVER PETER  “Peter is een wandelende (digitale) encyclopdie, altijd op de hoogte van de laatste applicaties en gadgets die het leven in de 21e eeuw leuker en makkelijker maken. Een optimist en een probleemoplosser pur sang. Wat Peter anders maakt dan veel andere IT-ers en web developers, is zijn interesse in (en oog voor) het menselijke aspect. Hij is niet alleen thuis in de psychologie achter (online) marketing en koopgedrag, maar weet ook wat er nodig is om een fysiek en mentaal gezond en sociaal/emotioneel voldoenend leven te leiden. Zowel professioneel als in je vrije tijd. Als hij niet achter het beeldscherm zit, kun je Peter vinden in de yogaschool, aan zee met een sapje of cultuursnuivend bij een of ander evenement.”

www.netplanet.nl

LEONIE KLOOSTER

Visual manager
Expert ethiek en branding
Vormgever

PETER OVER LEONIE: “Leonie is een visuele duizendpoot met een holistische inslag. Ze heeft een  loyale en uitnodigende instelling. Ze vraagt naar je eigen ideeën, je doelgroep, je visie, missie en boodschap. Om jou als ondernemer volledig in je kracht te zetten, wil ze zoveel mogelijk te weten komen over wie je bent en wat je achtergrond is. Leonie wordt er blij van als jouw boodschap op de een of andere manier de wereld verbetert. Initiatieven die willen afrekenen met kinderarbeid, milieuvervuiling, het uitbuiten  van de aarde en uitsluiten van minderheden? Leonie kan haast niet wachten om ze te ondersteunen bij het avontuur als ondernemer. Naast vormgever bij LOGODOK is Leonie ook docent en muzikant en haalt veel inspiratie uit het haar zoontje van vier.”

www.kloostervision.nl